Muut palvelut

Samoissa tiloissa Ravintola Kestikaran kanssa, heti kerrosta alempana, sijaitsevat muut palvelut: Alkon tilauspalvelu, Matkahuollon pakettipalvelu sekä pesulavälityspalvelu. Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli kaipaat lisätietoa palveluistamme!

Alkon tilauspalvelu

Alkon tilauspalvelu on käytössä kaikille jotka laillisesti saavat käyttää Alkon palveluita (eli täysi-ikäiset asiakkaat). Voit tehdä tilauksesi tilauspalvelupisteellä, jonka jälkeen tilaamasi tuotteet tulevat Loimaan Alkosta noudettavaksesi Kestikaran alakerrasta. Voit tehdä tilauksen paikan päällä tai puhelimitse. Aukioloaikojen kanssa mukaillaan Alkon tavallisia aukioloaikoja, eli esimerkiksi arkijuhlapyhänä tilauksia emme voi luovuttaa.

Matkahuollon pakettipalvelu

Matkahuollon pakettipalvelu on paikka, johon linja-autot tuovat Matkahuollossa lähetetyn rahtinsa. Jos siis olet tilannut jotakin ja valinnut toimitustavaksi Matkahuollon, voit noutaa tuotteet Kestikaran alakerrasta. Tarkista vain pakettipalvelun auki-oloajat etukäteen.

Pesulavälityspalvelu

Voit tuoda Kestikaraan pesupalvelua vaativia tekstiilejä (työvaatteita, pöytäliinoja yms.) ja mattoja – käytännössä siis kaikkea muuta paitsi nahkatuotteita. Ne kuljetetaan pestäväksi Somerolla sijaitsevaan pesulaan ja tuodaan takaisin asiakkaan noudettavaksi. Helppoa ja kätevää, vai mitä?

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Ravintola
  •  Pitopalvelu
  •  Alkon tilauspalvelu
  •  Matkahuollon pakettipalvelu
  •  Pesulavälityspalvelu

Suosittele meitä